Swipe to the left

Concept Modular je jako stavebnice

Koupelnový nábytek, který se přizpůsobí většině koupelen.

Concept Modular je jako stavebnice

Různé rozměry, design, i barvy či druhy desek, polic a skříněk v mnoha provedeních, tak by se dal jednoduše charakterizovat Concept Modular, který vznikl ve spolupráci se společností Dřevojas. Rozsáhlá variabilita a snadný výběr předurčuje sérii k mnohostrannému využití různých velikostí koupelny.

Jedinečnost v čistých liniích

Modular si na nic nehraje, není vyumělkovaný ozdobami ani dekory. Renesance čistých linií skloubených s důmyslnou variabilitou je hlavním znakem v sortimentu kolekce Modular. Nábytek přivede do vaší koupelny hříčku ladných tvarů a jednoduchosti. Největší výhodou je, že se jednotlivé prvky nábytku dají vyskládat do různých délek. Nekončí to proto na rozměru 1227cm, umožňuje vám to mnohém větší sestavy, které zaplní elegantně i větší prostory.

Moderní prostor

Moderní a čistý styl umyvadlových skříněk je podpořen absencí úchytek, zásuvku s lehkostí otevřete pouhým stlačením čelní plochy. Rovněž vás osloví umyvadla Concept v různých tvarech a provedeních. Bude jen na vás, zda si vyberete umyvadlo zapuštěné či na desku. Na obě tyto varianty je kolekce Modular připravena.

K dispozici jsou skříňky pod umyvadla Concept S ve velikostech od 600 mm až po 1227 mm. V podobných rozměrech si můžete zakoupit i desky na skříňky. Doplňkové skříňky, ze kterých budete vybírat, mohou být se zásuvkou nebo s otevřenými nikami. Nábytek může být v barvách Bílá – lesk, Graphite a dřevodekoru Herkules. Pro originální vzhled vaší koupelnové sestavy můžete zkombinovat skříňky v různých barevných provedeních. V našich koupelnových studiích jsou k dispozici i návrhy sestav, kde není problém cokoli vyměnit nebo upravit. Concept Modular bude vyhovovat všem, kteří budou chtít mít v koupelně pod umyvadlem dostatek úložného prostoru i těm, kteří chtějí dopřát své koupelně nádech elegance. Stačí se domluvit se specialisty koupelnových studií.