Swipe to the left

Concept 300 Catalano

Exkluzivní série koupelnové keramiky CONCEPT 300 CATALANO nově v prodeji.

Concept 300 Catalano

Nejnovějším přírůstkem do rodiny produktů naší privátní značky Concept je série keramiky Concept 300 Catalano. Tato novinka je již obsažena v našem novém katalogu Concept sanita, který si můžete zdarma vyzvednout na kterémkoliv z našich studií Koupelny Ptáček.

Kolekce sanitární keramiky Concept 300 Catalano je charakteristická svou jednoduchou a moderní elegancí. Čisté a oblé tvary spolu snoubí praktičnost klasické keramiky a zároveň výrobkům dodávají nádech moderních trendů v oblasti koupelen a sanitárního vybavení.

Sanitární keramika Concept 300 Catalano je vybavena speciální povrchovou úpravou pro snadnější čištění a údržbu. Obdélníková umyvadla Concept 300 jsou navržena tak, aby mohla být snadno začleněna do niky nebo rohů. Ke každému umyvadlu je možné dokoupit praktický držák na ručníky, který se instaluje pod umyvadlo. WC a bidety jsou vyráběny v závěsném provedení. Nabízíme je ve dvou variantách, kulatém nebo obdélníkovém designu. WC je navíc vybaveno jedinečnou technologií RIMLESS (bez splachovacího okraje), která zabraňuje usazování choroboplodných zárodků a nabízí vynikající hygienické vlastnosti výrobku. Splachování vodním vírem navíc zvyšuje komfort a výrazně snižuje hlučnost splachování.

Detaily výrobků je možné prohlédnout v přiloženém letáku níže. Výrobky je možné zakoupit v prodejní síti Ptáček Velkoobchod.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Concept 300 CATALANO PDF 630.99 KB