Swipe to the left

Collaro je nadčasově krásné

Výrazný tvar umyvadel ze série Collaro od Villeroy&Boch zaujal porotce Red Dot Award.

Collaro je nadčasově krásné

Umyvadla Collaro uchvátí trendovým designem

V dnešní době je design více než pouhá estetika. Je to vytváření životního prostoru s nekonečným množstvím variant,kde se zvažuje, zda bude převládat užitnosti, vzhled nebo funkčnost. Dokladem je série Collaro od německého výrobce Villeroy&Boch. Jednotlivé produkty série se vyznačuji výrazným hranatým designem s jemnou elegancí oblých rohů. Právě úzké hrany a malé poloměry dodávají kolekci Collaro osobitý vzhled. Jednotlivé výrobky se díky charakteristickým tvarům dají velmi dobře kombinovat.

Kvalitní materiály jsou standardem

Tenké stěny, malé poloměry, úzké hrany, to vše klade vysoké nároky na kvalitní materiály. Proto jsou umyvadla Collaro vyrobena z velmi kvalitní keramiky Titan Ceram. Ta zaručuje především mimořádnou pevnost a odolnost. Za těmito vlastnosti se skrývá oxid titania, které je použito během výrobního procesu. Štíhlé kontury jsou velmi vítanou změnou k dříve používaným zaobleným a podstatně „baroknějším“ liniím.

Vaší volbou je, zda si vyberete umyvadlo hranaté, kupaté či oválné. Všechny výrobky jsou dostupné v bílé barvě s volitelnou povrchovou úpravou Ceramic Plus pro snadnější údržbu a lepší hygienu. Vybírat můžete z celé řady tvarů a velikostí v rozmezí 38 až 100 cm. Umyvadla na desku Collaro lze volně kombinovat s nábytkem ze sérií Finion a Legato. Vybavení kompletní koupelny pak vhodně doplní toalety a bidety ze série Venticello.


Nezapomeňte na koupelnový nábytek

V sérii Villeroy&Boch Collaro můžete vybírat i z několika variant koupelnového nábytku. Skříňky pod umyvadlo samozřejmě poskytují vysoký uživatelský komfort a dostatek úložného prostoru. Praktické zásuvky jsou již v základu opatřeny vnitřními protiskluzovými podložkami. Jemné linie koupelnového nábytku Collaro od Villeroy & Boch přinášejí do koupelny stylovou eleganci. Všechny prvky jsou dokonale sladěny. Kvalitní hliníková rukojeť na koupelnovém nábytku s integrovaným stmívatelným LED osvětlením koupelnu ještě více zvýrazní a vy si tak v ní můžete vytvořit harmonickou, romantickou a útulnou atmosféru. Vybírat můžete až z 10 barevných variant nábytku.

Vana je ozdobou koupelny

Akrylátové vany ze série Collaro přitahují pozornost svým jemným profilem a širokým jednostranným lemem. Vana je velmi pohodlná, doplněna designovými přepady integrovanými ve stěnách vany, spolu s ventily typu „push-to-open“ dostupnými ve čtyřech barevných variantách. Ty odpovídají vodovodním kohoutkům a armaturám Villeroy&Boch. Vany Collaro poskytují dostatek prostoru pro relaxaci. Všechny modely jsou na základě zákaznické objednávky k dispozici také s volitelným vířivým systémem.

Ocenění odborníků

Výrazný tvar umyvadel Collaro také zaujal renomované porotce z vrcholných designérských soutěží. Umyvadla obdržela ocenění Red Dot Award v kategorii „Product Design 2019“ pro jejich vynikající vzhled.

Přijďte si vybrat

I další bohatý sortiment z produkce německého výrobce Villeroy&Boch jsou k dostání v prodejní síti koupelnových studií Ptáček. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte u našich odborných prodejců. Vybírejte z velkého množství produktů nejen na našich studiích ale i z přehledného katalogu produktů. Stzačí k tomu tak málo, jen si sjednat nezávaznou schůzku zdarma.

  • Collaro je nadčasově krásné
  • Collaro je nadčasově krásné
  • Collaro je nadčasově krásné
  • Collaro je nadčasově krásné
  • Collaro je nadčasově krásné