Swipe to the left

Design by KOHLER

KOHLER vstupuje na český trh se svými designovými koupelnami. Americká společnost KOHLER, celosvětově známá firma v oboru vybavení koupelen, vstupuje na český a slovenský trh.

Design by KOHLER

Praha, 6. 11. 2014 – Exkluzivní distribuci bude zajišťovat značka KOUPELNY Ptáček, která v segmentu koupelen působí již od roku 1992. „Díky společnosti KOHLER můžeme českým zákazníkům přinést to nejlepší, co světový trh vůbec nabízí,“ uvádí Ing. Pavel Pavliš, zástupce společnosti PTÁČEK– velkoobchod a.s.

Společnost KOHLER přináší již od roku 1873 inovativní produkty do domácností po celém světě a udává trendy jak ve využívaných materiálech, tak v designovém provedení. „Snažíme se vytvářet efektivní a kvalitní řešení pro všechny typy a velikosti koupelen, tomu jsou naše výrobky přizpůsobeny. V naší nabídce zákazníci proto naleznou exkluzivní koupelnové sety i jednotlivé díly rozdílných velikostí,“ uvádí Bruno Chenesseau, ředitel designového studia KOHLER, který dodává, že klíčovým prvkem je komfort a bezpečnost všech produktů. „Naším cílem není jen prodej obyčejných koupelen. Snažíme se z nich vytvořit místo, kde se lidé cítí spokojeně, dokáží zde relaxovat a získávat zpět ztracenou energii,“ vysvětluje Chenesseau. Ze skromných začátků, kdy na konci 19. století zakladatel firmy, John Michael Kohler, zakoupil slévárnu ve Wisconsinu a vyrobil první vanu se smaltovaným povrchem, se společnost proměnila v jednoho z nejprogresivnějších výrobců koupelen na světě. „Koupelny Ptáček budou nabízet kompletní sortiment koupelnového vybavení a nábytku KOHLER, od sanitární keramiky až po celé kolekce,“ uzavírá Ing. Pavliš.

Zdroj:http://voda.tzb-info.cz/zarizovaci-predmety/12220-designove-novinky-pro-koupelny-od-americke-spolecnosti-kohler