Swipe to the left

Cifre PROGRESS - prostá elegance

Světlé přírodní tóny jsou v módě, v rámci oblíbených barevných kolekcí rozšiřujeme náš sortiment o sérii PROGRESS.

Cifre PROGRESS - prostá elegance

Progresivní přístup k světlé
Světlé tóny vůbec nemusí být nudné a fádní, důkazem toho je naše nová série PROGRESS od španělské keramičky Cifre. Nová série v sobě kombinuje klasické odstíny slonové kosti až po šedé přírodní tóny na obkladech s vysokou plastičností. Základem jsou velkoformátové obklady o rozměru 30x90 cm s různorodými reliéfními prvky na povrchu. Ty jsou doplněny dekory, mozaikou či hexagonem. Mezi speciálními doplňky pak naleznete například patchwork dekor, či listely a bombáta s antickými vzorynebo například praktické schodovky.

Nové pojetí obkladů a dlažeb
I když lze v podobné barevné tónině vybrat spousty jiných odstínů, série Cifre PROGRESS je pro svou charakteristickou povrchovou úpravu jedinečná. Barvy nejsou příliš syté, povrch není fádní. Při pohledu na koncept jako celek, působí stejně jako nedbalá elegance - volně, nenuceně ale přitom vysoce atraktivně.

Dobrá dostupnost a to hned dvakrát
Pokud jste se v této sérii vzhlédli a chcete se odlišit, máme pro vás dobrou zprávu. Celá série je navíc cenově dostupná, postavena na úrovni středního cenového segmentu, ačkoliv by se mohlo zdát, že tomu bude jinak. Navíc všechny běžné obklady a dlažby v rozměrech 30 x 90 cm, 60 x 60 cm a dekory máme skladem na našem centrálním skladu! Při výběru na jakékoliv pobočce v celé České republice bude dodání otázkou několika málo pracovních dnů! Dostupnost je tak skutečně velice příznivá.

Spolupráce s jedničkou v oboru
Série velkoformátových obkladů a dlažeb PROGRESS od keramičky Cifre je k dostání v prodejní síti koupelnových studií Ptáček, sjednejte si nezávaznou schůzku na našem studiu a přijďte se poradit s našimi specialisty. Nechte si profesionálně zpracovat návrh vaší nové koupelny, který vám nyní nově nabídneme na vybraných pobočkách ke shlédnutí pomocí 3D brýlí anebo v prostorově příjemném 3D panoramatickém pohledu. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Přehled produktů série Cifre PROGRESS PDF 965.30 KB