Swipe to the left

Černé sprchové kouty značky Concept

Sprchové kouty Concept 100 NEW jsou z lakovaných hliníkových profilů a výplň je z jednovrstvého bezpečnostního skla s povrchovou úpravou NON-PLAQUE.

Černé sprchové kouty značky Concept

Concept 100 Black Edition, nyní rozšiřuje nabídku černých sprchových koutů. K dispozici je celá řada provedení, které pokryje většinu uživatelských potřeb. Vybrat si můžete čtverec nebo 1/4 kruh s posuvnými dveřmi, o rozměrech 800, 900 nebo 1 000 mm. Dále je k dispozici varianta posuvných dveří v provedení do niky, nabídka bočních stěn, nebo si můžete nechat dveře vyrobit na míru. Vše má výšku 2 000 mm.

Dodavatelem těchto sprchových stěn je renomovaná společnost Hüppe. Tyto sprchové kouty přinesou vaší koupelně atraktivní design a vy si můžete být jisti, že si pořizujete kvalitní zboží ve spodním cenovém segmentu. Vzhledem k tomu, že výrobce patří mezi evropskou špičku v oblasti designu i kvality, nechybí této řadě vysoce kvalitní dvojité pojezdy, či patentovaný HÜPPE Keder system. Velkou předností tohoto systému je jednoduchá montáž i nastavitelnost. Pevné segmenty a boční stěny jsou fixovány bez viditelných šroubů. Zajištěna je vysoká transparentnost, bez horizontálních profilů na boční stěně a dveřních segmentech. To vše vám ušetří čas, peníze. Díky tomuto systému se kout také lépe udržuje v čistotě. Nastavitelnost pro vyrovnání nerovnosti zdí je až 25 mm na každé straně.

Tloušťka skla je u křídlových dveří a posuvného rohového 2 a 1-dílného vstupu 5 mm u boční stěny čtvrtkruhu a pevného segmentu 4 mm. Do volitelné výbavy, kterou získáte za příplatek, patří například černé magnetické lišty.

Jestliže už máte představy o nové koupelně, s návrhem otálíte, nevíte si rady a potřebujete ještě nějakou inspiraci, rádi vás přivítáme v Koupelnách Ptáček, kde vám můžeme zpracovat grafický návrh, nebo vám ukážeme jednotlivé produkty v reálu. Můžete si vybrat i další vybavení i v černém provedení.