Swipe to the left

Černá vana jako symbol elegance

Černé vany od Ravaku vynikají kvalitou, mistrným zpracováním a strhnou na sebe pozornost.

Černá vana jako symbol elegance

Není zcela tradiční, aby koupelny hýřila barvami. Leckdy jde o trendový výstřelek, který zanedlouho vyjde z módy. Také zcela bílá koupelna je poměrně fádní. K výběru barev v koupelně by se proto mělo přistupovat s notnou dávkou rozvahy a uvážení. Na druhou stranu barva vaši koupelnu ozřejmí a zdůrazní vybrané barevné prvky. Zatímco barevné baterie jsou zcela běžné, například černou vanu vidíme ojediněle. Jak je to tedy například s dostupností či kvalitou černé sanity? Je na trhu nějaký výběr? Rádi odpovíme.

FREEDOM W, černá akrylátová vana ke zdi

Kde je bílá očekávaná, teprve černá zaujme, takový byl postoj společnosti RAVAK při přípravě projektu výroby černé sanity. Černý plášť strhává k vaně pozornost, dodává koupelně hloubku, ale zároveň je snadno kombinovatelný se zbytkem vybavení. Proto vznikla vana Freedom W. Její design maximálně propojuje přednosti solitérních van s vanami klasickými. Její subtilní krása a tvary vykroužené do oblých křivek přímo vybízejí k poležení, zatímco širší lem u zdi vám dovolí odložit si vše, co při koupeli potřebujete.

Myšlenkou RAVAK navazuje na úspěch čistě solitérní vany Freedom O, ze které se stala nová ikona mezi volně stojícími vanami RAVAK. Nová Freedom W rozvíjí její princip, je o pár centimetrů menší - 166 x 80 cm, a tím útulnější a nabízí příjemné ukotvení u zdi. Rozhodně oceníte tolik potřebného odkládacího místa na všechny potřeby pro očistu těla. Luxusní relaxaci, kterou si užijete ve volně stojící vaně tak můžete zažít i v koupelně, která nedovoluje umístění vany v prostoru.

Vana Freedom W skvěle vypadá. Není třeba ji obkládat ani jakkoli jinak upravovat. Je vyrobena z kvalitního akrylátu, který jí dodává lehkost, a to nejen estetickou, ale i materiálovou. Litý akrylát používaný značkou RAVAK je dostatečně odolný, aby obstál při nejvyšších nárocích, ale i lehký tak, aby usnadnil manipulaci při ustavování vany.

Na vanu Freedom W s černým opláštěním poskytuje RAVAK doživotní záruku, stejně jako na veškerý sortiment svých van. Pokud budete chtít také černé umyvadlo, nemusíte chodit daleko, stačí zjistit možnosti na kterémkoli koupelnovém studiu Ptáček.