Swipe to the left

Duravit SensoWash® Slim

SensoWash® Slim, bidetové sedátko od Duravitu, které udělá z toalety bidet.

Duravit SensoWash® Slim

O intimní hygieně nemluvíme, praktikujeme ji
Použití vodního proudu je nejpřirozenější formou intimní hygieny. S touto skutečností řadu let úspěšně pracuje společnost Duravit. Na počátku byl SensoWash®. Ten dokáže obyčejné WC přeměnit na bidet. V nedávné době rozšířil Duravit svoji nabídku o speciální bidetové sedátko v nové tenčí variantě pojmenované SensoWash® Slim. To nabízí všechny výhody bidetového WC a je pečlivě sladěno s designem WC vybraných sérií Duravit.

Štíhlý elegán
Základem je plochá kombinace poklopu a víka, které jak název výrobku napovídá je o něco tenčí než předchozí modely. Kvalita spolu s jednoduchou obsluhou vytváří ze SensoWash® Slim ideální řešení i pro veřejný sektor. Navíc je opatřeno sklápěcí automatikou. Víko i sedátko se zavírá pozvolna, systémem podobným jako běžné soft-close mechanismy. Komfortní je i noční světlo, které jemně osvětlí celý prostor toaletní mísy.

Díky integrované pojistce splňuje SensoWash® Slim veškeré požadavky norem spojených s ochranou pitné vody.

Dálkové ovládání zvyšuje komfort
Stejně subtilní, jako je ploché WC sedátko SensoWash® Slim je i dálkové ovládání. S jeho pomocí lze nastavit program a jednotlivé funkce. Po použití toalety si zvolíte požadovaný čistící program. Jemný proud vody vytryskne hýžďovou, lady nebo komfortní sprškou. Integrovaný průtokový ohřívač umožňuje konstantní, individuálně nastavitelnou teplotu vody. Samotná sprchová tryska má samočisticí účinky, tím pádem se méně zanáší nečistotami. V případě delší nečinnosti se sama vyprázdní, aby nedocházelo k usazování vodního kamene. Po použití má dálkové ovládání své místo v příslušném nástěnném držáku.

Snadná údržba jedním tahem
Převážně ve veřejném sektoru ale i v našich domácnostech je vyžadována snadná údržba. Proto lze sedací část u SensoWash® Slim kompletně jednoduše vyjmout. Díky tomu lze sedátko i keramiku snadněji vyčistit. Sedací část má jednolitý povrch, který je odolný proti poškrábání. Má tedy nejlepší předpoklady pro snadné udržení čistoty.

Nejlepší servis
Bidetové sedátka SensoWash® Slim jsou k dostání v prodejní síti koupelnových studií Ptáček, sjednejte si nezávaznou schůzku na našem studiu a přijďte se poradit nad návrhem vaší koupelny a interiéru s naším specialistou. Zpracujeme vám profesionální návrh vaší nové koupelny. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček.