Swipe to the left

Bidet je snadné řešení hygieny

Nejen pro ženy, ale i pro muže máme skvělé řešení intimní hygieny v podobě sprchovacích toalet.

Bidet je snadné řešení hygieny

Bidet či nebidet? Ženy versus muži.

Po použití toaletu je běžné a přirozené umýt si ruce. Tak proč vodu nepoužít i pro očistu intimních partií? Proud vody navíc dokáže odstranit bakterie a mikroby a hlavně s jemnější péčí oproti toaletnímu papíru. A víte kam až sahá historie keramického bidetu? Až zhruba do roku 1710. Název bidet pochází s francouzštiny a v překladu zní PONÍK. Proč „poník“ ? Je to z toho důvodu, že se na něj sedá obkročmo jako na poníka. Po roce 1900, se „poník“ přestěhoval z ložnice do koupelny a na toaletu.

Ženy

Pro ženy je bidet důležitý nejen v „jejich dny“, kdy je hygiena na prvním místě. Bidet ocení i ženy po porodu a těhotné ženy. Nejen maminky po porodu, ale i starší ženy, může trápit inkontinence. A tak je rychlé osvěžení více než přínosné.

Muži

Dříve byl bidet oblíben především u žen, ale postupně si jeho přednosti oblíbili i muži. Dnešní muž v podobě manažera nebo řidiče autobusu většinu dne prosedí na neprodyšné židli nebo sedačce. Sedavé zaměstnání vede ke vzniku nepříjemného onemocnění – hemoroidů, kterým trpí až 50% populace. Očista intimních partií vodou namísto papírem je nejen velice důležitá z důvodů důkladné hygieny, ale také velmi ulevující.

Máte v koupelně málo místa? Nevadí!

Potom je pro vás jako dělané WC se zabudovaným bidetem nebo bidetové sedátko instalované na toaletu. Vybrat si můžete z pestré nabídky tvarů i funkcí jako je například odsávání zápachu z mísy, deodorizér, vyhřívané sedátko a spousta dalších vychytávek. Nyní můžete sprchovací WC koupit za akční cenu.

Aktuální slevy

S výraznými slevami jsou výrobky, které patří mezi špičku ve své své značce. Především jde o TOTO/Concept WASHLET RX mísa i sedátko se harmonicky mísí do jediné jednotky a celá technologie je integrována v sedátku nad keramikou, což zajišťuje maximální hygienu. Hygiena a komfort mají nejvyšší prioritu, a tak je toaleta vybavena například oproti jiným výrobkům vybavena PreMist funkcí, díky které je mísa před použitím postříkána vodou a tím je eliminováno na mokrém povrchu usazení nečistot. Jde o zařízení, které disponuje i řadou dalších funkcí.

Geberit

Vybírat můžete i ze sortimentu dalšího špičkového výrobce. Produktová řada Geberit AquaClean nabízí několik modelů (či další modely Geberit Tuma Classic, Tuma Comfort) splňujícíc různé nároky a požadavky zákazníků. Moderní sprchovací toaleta nabízí kromě hygieny pomocí příjemného vodního proudu také benefit ve formě komfortních funkcí, které jsou dostupné v závislosti na zvoleném modelu. Tyto funkce zahrnují orientační noční světlo, ohřev sedátka, technologii sprchování WhirlSpray, funkci pulzující masáže, jemnou dámskou sprchu, automatické odsávání zápachu, osoušení teplým vzduchem nebo technologii splachování TurboFlush.

Laufen

Také závěsný klozet LAUFEN Cleanet Riva používá promyšlenou koncepci ovládání na dvou separátních úrovních. Toaleta s integrovanou bidetovou sprškou se při běžném použití ovládá stlačením nebo pootočením nerezového tlačítka umístěného na boční straně sedátka.

Villeroy & Boch

Společnost Villeroy & Boch se zase u svého výrobku ViClean-L design inspirovala přírodou prostým obrysem listu. Pomocí jednoduchého dálkového ovladače můžete intuitivně ovládat všechny funkce vaší toalety. Mezi další výhody sedátka patří inovativní technologie SoftClose, LED podsvětlení, možnost individuálního uživatelského nastavení a mnoho dalších vylepšení. Podrobnosti naleznete ZDE.

Další výrobky například od Duravitu, Grohe, Tece, či Concept a dalších najdete v našich koupelnových studiích.