Swipe to the left

Bezbariérová koupelna

Potřebujete bezbariérovou koupelnu nebo prostě jen pohodlí pro seniory? Každý se sníženou pohyblivostí uvítá náš koncept bezbarierového vybavení a invalidní program.

Bezbariérová koupelna

Praktické a pohodlné
Bezbariérové koupelny jsou dnes moderním trendem nejen pro osoby s omezenou hybností, ale i pro zcela zdravé jedince. Jsou prostě praktické. Nikoho nebaví zbytečná námaha, takže to vezmeme pěkně od podlahy! Odstraníme prahy u dveří. Vaničku vybereme pro montáž do roviny nebo zvolíme alternativní řešení ve formě praktického sprchového žlábku. Vhodné jsou sprchové dveře s těsnící spodní lištou, aby voda zůstala tam, kde má. Do sprchového koutu madlo a naproti sprchovému setu s baterií umístíme pohodlné sedátko. Tak to bychom měli. Nejste si jisti? Nevadí, nechte se inspirovat. Domluvte si zdarma nezávaznou schůzku na kterémkoliv z našich koupelnových studií a nechte si poradit od našich specialistů.

Na dosah ruky
Synonymem pro souhrnně označovaný sortiment invalidního programu by mohla být užitečnost těchto výrobků. Každý bychom se občas rádi jen tak posadili ve sprše nebo lehce přitáhli z vany. Pro někoho pohodlnost, pro jiného nutnost. Invalidní program v sobě zahrnuje veškeré výrobky, které je vhodné použít při návrhu koupelny pro osoby se sníženou pohyblivostí. Nejedná se pouze o speciální keramiku zahrnující široká, tvarovaná umyvadla s upraveným spodním sifonem. Toalety se zvýšenou instalační výškou a vysokým sedátkem nebo walk-in zástěny tvořící sprchový prostor, do kterého je možné zajet i s invalidním vozíkem. Jsou to i speciální madla, zrcadla na prodloužených ramenech a další praktické doplňky usnadňující a ulehčující život.

Ortona jako vzor
Pro vaši lepší představu jsme do našeho nového katalogu koupelen připravili jednu konkrétní koupelnu. Kolekce Ortona dostala název podle vybrané série italského výrobce, keramičky IMOLA. Ke kontrastující kombinaci světle a tmavě šedé dlažby a obkladů jsme vybrali 66 cm široké umyvadlo LAUFEN Rehab vhodně doplněné bezdotykovou baterií Concept. Sprchový kout je řešen volně otevřeným prostorem, takzvanou walk-in zástěnou a inovovanou sprchovou baterií Concept 200 NEW. Praktické doplňky jsou z portofolia výrobce GOZ METAL a produktů naší privátní značky Concept.

Obraťte se na profesionály
Výrobků a materiálů je skutečně hodně, proto neváhejte a s důvěrou se obraťte na naše specialisty. Pomůžeme vám s výběrem vhodných produktů, provedeme vás kompletním sortimentem a vytvoříme návrh vaší nové koupelny. Kontaktujte nás na jednom z našich koupelnových studií. Děláme koupelny, ve kterých se žije!

  • Koupelny Ptáček: Invalidní Ortona - Bezbariérová koupelna
  • Koupelny Ptáček: Invalidní Ortona - Bezbariérová koupelna
  • Koupelny Ptáček: Invalidní Ortona - Bezbariérová koupelna
  • Koupelny Ptáček: Invalidní Ortona - Bezbariérová koupelna
  • Koupelny Ptáček: Invalidní Ortona - Bezbariérová koupelna