Swipe to the left

Exkluzivní baterie KLUDI řady D

Představujeme vám novou řadu vodovodních baterií KLUDI řady D, kterou naleznete exkluzivně v našem sortimentu!

Exkluzivní baterie KLUDI řady D

Nová modelová řada "D"

Ve spolupráci s předním evropským výrobcem vodovodních baterií a sprchového programu, společností KLUDI, uvádíme do naší prodejní sítě nové řady exkluzivních vodovodních baterií KLUDI D-CORE, D-TAIL a D-VISE. Baterie vynikají originálním designem, který vychází z osvědčených a oblíbených současných modelových řad výrobce. Nové série vodovodních baterií KLUDI D v sobě kloubí kvalitní a ekonomicky dostupný výrobek!

Výhody baterií KLUDI "D"

Vnitřní část stojánkových baterií tvoří keramická kartuše s integrovanou ECO funkcí (která zajišťuje úsporu vody), omezovačem maximální teploty vody a třídou hlučnosti 1 (což je méně než 20 dB). Předností pákových baterií je pohodlná ovládací páka a rychlomontážní systém pro snadnou a pohodlnou instalaci. Nástěnné baterie mají standardní rozteč 150 mm.

Série D-CORE

Ostře řezané rysy baterií s uzavřenou pákou dodávají charakteristický design řadě D-CORE. Armatury jsou vhodné k hranatým či jakkoliv geometricky pravidelným tvarům sanitární keramiky. Robustní uzavřená páka zaručuje pohodlné ovládání. Série obsahuje umyvadlovou, bidetovou, sprchovou, vanovou a dřezovou baterii.

Série D-TAIL

Decentní vzhled série D-TAIL předurčuje její všestranné použití. Nadčasový design oblého tvaru těla baterií doplněný decentní pákou umožní kombinovat armatury D-TAIL s jakýmkoliv oblým ale i jiným tvarem keramiky. Série obsahuje několik výškových variant umyvadlových baterií, bidetovou, vanovou a sprchovou baterii. Termostatickou sprchovou baterii a celou řadu stojánkových dřezových baterií v různých výškových a funkčních variantách.

Série D-VISE

Oplývá především originálním designem a univerzálností. Kompaktní rozměry a pozvolna řezané rysy těl baterií umožňují kombinovat baterie téměř s jakýmkoliv typem a druhem sanity. Série D-VISE obsahuje nízkou umyvadlovou, bidetovou a klasickou dřezovou stojánkovou baterii. Do vany a sprchového koutu jsou pak určeny nástěnná vanová a sprchová páková armatura.

Perfektní servis

Stejně jako na vodovodní baterie naší privátní značky Concept, i na nové exkluzivní sérii vodovodních baterií KLUDI řady D poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu. Prohlédněte si i další vodovodní baterie v našem produktovém katalogu. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Potřebujete poradit nebo vybrat tu správnou baterii? Využijte našich profesionálních služeb a zastavte se na našich studiích, kde si můžete vybrané baterie prohlédnout na živo. Nejlépe tak zjistíte, který tvar a rozměr vám vyhovuje. Vybrané zboží vám zdarma dovezeme na určené místo a v případě vašeho zájmu doporučíme vhodnou realizační firmu. Udělejte první krok k vaší nové koupelně a sjednejte si schůzku na jednom z více jak 50-ti studií po celé ČR.

  • D-CORE umyvadlová
  • D-CORE vanová
  • D-VISE umyvadlová
  • D-VISE vanová
  • D-TAIL dřezová
  • D-TAIL umyvadlová
  • D-TAIL vanová

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Baterie KLUDI řady D PDF 969.15 KB