Swipe to the left

Barevný obklad jako od sklářů

Proč si neobložit koupelnu novinkou z produkce italské keramičky v pastelové barvě?

Barevný obklad jako od sklářů

Imola patří mezi nejstarší výrobce keramiky v Itálii. Firma vznikla v roce 1874, ale až počátkem 20. století získala největší ohlas. Postupně se stala leaderem celosvětových trhů.

Mezi poslední přírůstky obkladů a dlaždic se značkou Imola patří nová série inspirovaná sklářskými výrobky. V nabídce společnosti Ptáček nyní najdete několik barevných variant obkladů Imola GLASS.

Výrobce v tomto případě vycházel z historie výroby skla, glazur i počátků produkce obkladů a dlažeb. Výsledkem jsou dvojitě vypalované dlaždice v rafinovaných moderních barvách od žluté po zelenou, od levandulové po modrou.

Rozměry obkladů jsou 20 x 60 cm a bordury 1,5 x 20 cm. Tloušťka je 9,8 mm, jsou strukturované a lesklé. Jelikož nejsou mrazuvzdorné, najdou využití pouze v obytných prostorách. Vybírat můžete z těchto barev: bílá, žlutá, levandulová, zelená a modrá.

Pokud hledáte inspiraci, či se chcete poradit, navštivte některé naše koupelnové studio. Odborní prodejci vám rádi poradí, seznámí vás se současnými koupelnovými trendy, připraví na vaše přání návrh budoucí koupelny a rádi zodpoví vaše případné dotazy. Udělejte první krok a sjednejte si schůzku, budeme se vám individuálně věnovat. Jsme tu pro vás.