Swipe to the left

Automatické dávkovače dezinfekce Sanela rozšiřují naši nabídku

Doba si žádá dodržování všech pravidel hygieny a litry dezinfekce

Automatické dávkovače dezinfekce Sanela rozšiřují naši nabídku

Onemocnění koronavirem je celosvětový problém. Je několik možností, jak čelit nakažení a likvidaci samotného viru. Velmi důležité je dodržování hygienických opatření a desinfekce rukou, předmětů, oděvů a podobně. Proto jsme do našeho velkoobchodního sortimentu zařadili automatické nerezové dávkovače tekuté a gelové dezinfekce od firmy Sanela.

Nově si u nás vyberete například automatický nerezový dávkovač tekuté i gelové dezinfekce na bázi alkoholu SLZN 59E, který lze přidělat na stěnu. Jeho cena je 8 900 Kč bez DPH. K dispozici je i varianta se stojanem s označením SLZN 59ES včetně stojanu o rozměrech 230x195x1500 mm na 5 litrů přípravku v nerezovém provedení za 15 500 Kč bez DPH.

Dávkovače lze použít ve zdravotnictví, ale nejen tam, protože jsou určeny do všech prostor s větší frekvencí návštěvníků, jakou jsou například školy, firmy, sportoviště nebo nákupní centra. Proto je také výrobek v provedení antivandal. To znamená skryté upevnění, stabilnější a pevnější ochrana, kvalitní použité materiály, které nedávají šanci ke snadnému poškození. Nemusíte se ani obávat vysoké spotřeby baterií, protože dávkovače se připojí k elektrické síti.

Další předností nových dávkovačů je jednoduchá výměna nádržky, která má objem 5 litrů. Zařízení reaguje na vložení rukou do snímané zóny spuštěním jedné dávky dezinfekce (délku dávkování je možno nastavit v rozsahu 1,3 – 13 s), standardně je nastavena doba 2,6 s. Lze dokoupit i dálkový ovládač SLD 03, jehož prostřednictvím se ovládá dávkované množství dezinfekce. Jeho cena je 550,- Kč bez DPH.

Součástí dodávky je nerezový dávkovač v matném provedení SLZN 59E, 5 l nádržka na dezinfekci, zásuvkový napájecí zdroj a upevňovací sada. Kromě dálkového ovládače, lze dokoupit i odkapávací misku SLZN 60 k SLZN 59E s rozměry 227x192x70 mm. Její cena je 1.300 Kč bez DPH.

Další výrobky z produkce firmy Sanela najdete v našich Instalatércentrech nebo koupelnových studiích Ptáček.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
dávkovače dezinfekce Sanela 1 PDF 547.63 KB
dávkovače dezinfekce Sanela 2 PDF 151.71 KB