Swipe to the left

Akční set WC a sedátko TOTO

Nový akční set TOTO (WC mísa a sedátko) v naší nabídce! Není toaleta jako toaleta, přečtěte si více o moderních technologiích značky TOTO.

Akční set WC a sedátko TOTO

Vážení zákazníci,

představujeme vám nový akční set závěsného WC a sedátka od japonského výrobce sanitární keramiky TOTO. Výrobky značky TOTO, jejíž jsme exkluzivní distributoři, se vyznačují inovativními a inteligentními technologiemi ulehčujícími ovládání a údržbu produktů. WC je opatřeno speciální technologií splachování Tornado Flush a speciální povrchovou úpravou CeFiONtect pro snadnou údržbu. Sedátko je pak opatřeno technologií Softclose a odnímatelnými kovovými panty.

Samotné WC vyrobené v sérii NC má vodorovný odpad a je navrženo v souladu s filozofií značky TOTO, vytvořeno se smyslem pro jemné křivky, které se vyskytují v přírodě, takže tvary jsou spíše organické než geometrické. Mísa je navržena pro hluboké splachování v režimu 3/6 l.

Inovativní technologie značky TOTO:

Tornado Flush - je inteligentní systém splachování, kdy voda stříkající pod velkým tlakem ze dvou až tří trysek vyčistí hygienicky a nehlučně celý vnitřní prostor záchodové mísy. Místo toho, aby voda vytékala z prstence jako u tradiční mísy, Tornado Flush vypustí tři mocné proudy vody z vnitřku mísy. Adekvátním rozmístěním trysek se vytváří whirlpool efekt, který čistí celý povrch mísy mnohem důkladněji než jakýkoli jiný splachovací systém.

CeFiONtect - je speciálně vyvinutá glazura pro povrchovou úpravu keramiky TOTO, která předurčuje dlouhou životnost výrobků a zabraňuje usazování spór plísní, vodního kamene a jiných odpadních látek. Vzhledem k tomu, že vrstva CeFiONtect je aplikována před vypálením keramika, je daleko odolnější než glazury aplikované po vypálení.

RIMLESS je technologie používaná světovými výrobci moderních toalet. Jedná se o splachování bez oplachovacího okruhu (doslovně "bez okraje"). Záchodové mísy v provedení RIMLESS jsou standardní součástí všech toalet TOTO. Okraj mísy je zcela otevřený, není zde žádný keramický kryt, kde by se mohly hromadit nečistoty a bakterie, což je nejen praktické ale hlavně hygienické. Díky tomu se záchodová mísa snadno, jednoduše a důkladně vyčistí.

Objevte kouzlo toalet TOTO a informujte se o dalších báječných produktech na našich studiích v prodejní síti Koupelny Ptáček.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Akční set TOTO PDF 247.14 KB